De kunstenaars

Abstract, hedendaags, fotorealistisch of flamboyant

De hedendaagse kunstenaars die hun kunstwerken hier verkopen, weten zich te onderscheiden door hun eigen stijl. Ze hebben hun eigen verwoordingen van kunst en doen dat met bravoure. U zult zien dat ze unieke kunst aanbieden. Werken die niet alleen aanspreken vanwege hun vaardigheid in techniek en interessante onderwerpen, maar ook vanwege de keuze van materiaal gebruik.

Naast de gebruikelijke manier van schilderen op doeken zijn er ook out-of-the-box manieren toegepast. Ruwe stoere doeken, glanzende epoxylagen, garen gestanst in doek. Dat maakt de kunstwerken weer net wat specialer, moderner en hipper. Om de werken van deze kunstenaars te omschrijven, zou ik woorden als sereen, flamboyant, spitsvondig of fotorealistisch, mystiek en veelzijdig gebruiken. Het zijn hedendaagse kunstenaars pur sang, enkele artistieke breinen!

De verschillende stijlen van de kunstenaars

  • Gert-Jan van de Kamp zijn kunst zal in iedere woonkamer kunnen hangen, want zijn prachtige serene vrouwen blijven je aantrekken.
  • De CoBrA kunstenaar Peter Diem zijn flamboyante kunst zal heel uw woning opfleuren. Deze stijl is tijdloos. De manier waarop met grote heftigheid de verf is opgebracht is fenomenaal. ‘CoBrA is een geloof in de fantasie als bron van een spontaan menselijk gevoel.’ Quote van Theo Wolvecamp
  • Carla Lemmens haar kunst is spitsvondig en artistiek en zal in vele moderne woningen of kantoren passen. Woonstijl Design, Industrieel, vintage.
  • Cecile Meulenbroeks haar kunst is dromerig en mystiek. Deze schilderijen kun je overal ophangen en geven een zeer decoratief effect. Past bij de woonstijl design, industriëel, landelijk, romantisch.
  • De kunst van Richelle van de Kimmenade bestaat uit een reeks verscheidene expressieve portretten of moment opnames. Industriële, romantische en landelijke woonstijl.
  • Leonie Dekker schildert voornamelijk landschappen en dieren, concreet of abstract met een schitterend afgestemd kleurenpalet en prachtige toetsen.
  • Saskia Drunen schildert portretten van vrouwen die krachtig zijn met bijzondere uitstralingen.
  • De sculpturen van Hans Koenen zijn wonderbaarlijk, uniek in zijn stijl en begeerlijk.
  • De expressieve landschap schilderijen van Walter Theunynck geven door zijn geborstelde penseelstreken levendigheid en door zijn expressief en gevarieerd kleurenpalet veel sfeer.

Koop uw kunst hier bij The Art Chamber!

U kunt hier op de webshop van The Art Chamber alle werken en stijlen per kunstenaar bekijken. Abstract, hedendaags, fotorealistisch, flamboyant: noem het maar op!

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alles of van 1 bepaalde kunstenaar?

Klik hier en vernoem hierbij alles óf die bepaalde kunstenaar.

 

Hierbij meer achtergrond informatie over de kunstenaars:

Peter Diem  –  Leonie Dekker  –  Saskia van Drunen  –  Hans Koenen  –  Carla Lemmens  –  Cecile Meulenbroeks