The Art Chamber

The Art Chamber is een webshop waar u kunst kunt kopen en dat voor redelijke prijzen! Deze hedendaagse kunstenaars hebben allen een eigen unieke schriftuur en verstaan hun vak goed. U vindt hier verschillende kunstobjecten, gevarieerde kunststijlen met uiteenlopende technieken. Ik wens u veel plezier in het bekijken van ons aanbod, u zult zien dat het de moeite waard is!

Academie van Schone Kunsten

Op de academie van Schone Kunsten te Arendonk zag ik veel lokaal talent helaas vaak verloren gaan door de moeilijk betreedbare kunstmarkt.

Met mijn passie voor kunst en de interesse in deze commerciële markt ,wilde ik hier graag wat aan gaan doen.

Nu vertegenwoordig ik via deze webshop hedendaagse kunstenaars met talent! Met zorgvuldigheid geselecteerd, waarbij gedacht is aan uw portemonnee én goede kwaliteit!

Aanstormend talent

Via The Art Chamber wil ik de vooralsnog onbekende kunstenaars met een groot talent voorstellen aan het publiek te Kempen en Noord-Brabant, maar natuurlijk ook aan belangstellenden buiten deze regio.

Zo krijgen bezoekers de kans een uniek kunstwerk te kopen voor een nu-nog- schappelijke-prijs en de kunstenaar de waardering die hij of zij verdient. Dit is een win-win situatie.

Kijk hier voor het aanbod van de kunstenaars

Andere links naar kunst websites:

kunstgalerie-info.be:

www.kunstgalerie-info.be